SERGHEY & GBY SRL

40436743


Detalii companie
Denumire firma SERGHEY & GBY S.R.L.
C.U.I. 40436743
Nr. Înmatriculare J33/154/2019
CAEN 5621
Data înfiinţării 16.01.2019
Stare companie 1048 - funcţiune

Ai acces la o multitudine de informatii despre aceasta companie prin crearea unui cont gratuit.

Descriere

Firma SERGHEY & GBY SRL, CUI 40436743, a fost înființată la data de 16.01.2019 și are ca obiect principal de activitate codul CAEN 5621 - Activităţi de alimentaţie (catering) pentru evenimente

Informatii Contact
Adresa sediu 175 B **** ?
Oras / Sector Poieni-Suceava
Judet SUCEAVA
Tara Romania
Indicatori companie (RON)
An CAEN Cifra Afaceri Profit Net Datorii Active Imobilizate Active Circulante Capitaluri Proprii Angajati (nr.mediu)
2023 5621 102 526 46 929 346 311 80 552 4 175 -261 584 1
2022 5621 94 453 -68 609 281 244 103 925 141 -308 513 4
2021 5621 53 536 -105 910 212 910 127 298 415 -239 904 3
2020 5621 33 013 -123 786 284 693 150 670 28 -133 995 4
2019 5621 0 -10 409 91 987 35 667 46 111 -10 209 0
Cifra de afaceri vs Profit
Capitaluri Proprii
Datorii
Intrebari frecvente
  • In anul 2023 compania SERGHEY & GBY SRL a avut un total de 1 angajati

  • Cifra de afaceri inregistrata de SERGHEY & GBY S.R.L. in anul 2023 a fost de 102 526 RON, iar profitul net 46 929 RON

  • Activitatea principala a companiei SERGHEY & GBY S.R.L. este Activităţi de alimentaţie (catering) pentru evenimente

Companii cu acelasi cod CAEN

Denumire firma C.U.I. Nr. Înmatriculare
LUYFOOD TOP S.R.L. 47767132 J3/584/2023
LA FIX CONSTANT S.R.L. 47541630 J8/286/2023
DAIMOND DEIZY S.R.L. 46536342 J32/1554/2022
MBM CATERING S.R.L. 49267249 J27/1237/2023
TWINS BISTRO S.R.L. 46369643 J13/2221/2022
BARDEZI S.R.L. 49289034 J40/24079/2023

Companii din aceeasi localitate

Denumire firma C.U.I. Nr. Înmatriculare
GIOVY-CLN S.R.L. 35771938 J33/374/2016
ELISDAV S.R.L. 36744109 J33/1404/2016
NOEROBY CLN SRL 37562750 J33/802/2017
TEAM LASCĂR HOUSE SRL 37562733 J33/797/2017
LUYS-CAR RENTAL SRL 38376747 J33/1769/2017
PADVICTO CONSTRUCT S.R.L. 39197103 J33/584/2018